Mali znaci velike pažnje

  Mali znaci velike pažnje

  Ovo je pirča o poklonu. O zahvalnosti. O simbolici. O medicini.

  Tražeći adekvatan odgovor na pitanje koje su nam prečesto postavljali prijatelji, kako se zahvaliti onima koji su pomogli kada je bilo najteže, koji su bili uz nas kada nam je bilo potrebno, koji su zaslužni za to što je porodica na okupu, bilo je jasno da je potrebno više od reči, a diskretnije od skupocenog poklona. Računajući na to, da radeći kao zdravstveni radnici, znamo koji je to poklon koji umesto njih kaže „HVALA“  na skroman, topao, nesebičan način, očekivali su konkretan odgovor. A sve što smo mi umele da kažemo je bilo „ma ne treba ništa, to je naš posao“, plašeći se da ni na koji način ne povredimo integritet zaslužnih profesionalaca, niti koraknemo na teren korupcije.

  Tako smo osmislile našu priču o poklonima koji dodaju vrednost onome što svakodnevno rade zdravstveni radnici, požrtvovano, stručno, nesebično, poklone koji prenose poruke ljubavi prema medicini, ali i zahvalnosti i pažnje. Oni nisu namenjeni samo pacijentima, naprotiv, namenjeni su svim lekarima, medicinskim sestrama i tehničarima koji su ponosni na svoj humani poziv, ali i njihovim prijateljima i članovima porodice kao ideja za originalan poklon.

  Bilo da je u pitanju ogrlica sa dizajniranim stetoskopom, narukvica sa natpisom za medicinske sestre, šarmantni usb, silikonski sat, šaljiva tematska majica ili šolja, ili pak elegantni personalizovani gravirani pokloni, jedno je sigurno – izdvojiće Vas od drugih.

   

  Može biti simboličan poklon, iznenađenje, poruka pažnje i ponosa.

  Poklonite sebi ili se jednostavno zahvalite za ono što su kolege učinile za Vas.

  Detaljne informacije možete dobiti OVDE.

  Sanja Ivanković, Mija Popović

  Oglasni članak: TY gifts – pokloni za medicinare