Stetoskop Thinklabs One

    Stetoskop Thinklabs One

    Da li želite da dokumentujete zvukove za naučni ili prosvetni rad?

    Da li ste kad poželeli da i drugi čuju ono što i vi čujete?

    Imate problema sa sluhov i to vam smeta u radu?

    Ovaj ThinkLabs One digitalni stetoskop je neverovatan dijagnostički uređaj. Može da pojač zvuk do 100x! Da biste dobili bolji zvuk možete koristiti slušalice po svom izboru. Dizajniran je da neverovatno pojač bass srčanih zvukova, dok obezbeđuje jasan i čist zvuk.

    Karakteristike Thinklabs Stetoskopa

    Iako nije akustični i tradicionalni stetoskop, ovo je odlična električni stetoskop. Ukoliko se uzmu u obzir i sve njegove funkcionalnosti, i cena je više nego prihvatljiva.

    Električne karakteristike

    Postoji jedna neverovatna karakteristika jedinstvena za ovak stetoskop, punjenje duplom voltažom. Ovo omogućuje funkciju reprodukcije niske distorzije za S1 i S2 pikove srčanih otkucaja.

    Možete čak unapred podesiti dva najčešće korišćena filtera. Ovi filteri su lako dostupni i odlični su za zvukove niske i visoke frekvencije.

    Thinklab stetoskop možete povezati na eksterni uređaj kao što je Thinklink uređaj i tako omogućiti povezivanje sa vašim mobilnim telefonom, tabletom, računarom ili drugim uređajem za snimanje zvuka. Snimljeni zvuk možete odmah poslati drugom kolegi radi konsultacija ili sačuvati za kasniju analizu.

    Težina je oko 400gr što je više u odnosu na standarni stetoskop, ali ovaj uređaj ne morati nositi oko vrata. Garancija je 2 godine.

    Slušalice

    Uređaj dolazi sa standardnim setom slušalica. Ali ukoliko ste navikli da koristite drugi tip slušalica, možete i njih koristiti.

    slusalice

    Baterija

    Uređaj koristi Litijum jonske punjive baterije preko kabla sličnom USB-u. Potpuno napunjena baterija je dovoljna za 100 do 125 pacijenata i baterija je zamenjiva,a životni vek baterije je nekoliko godina.